Translate

ÎNCEPEM CU ÎNCEPUTUL

DE CE SĂ FACEM TORTURI !?!

SIMPLU !!!

Ne plac dulciurile!
Ne place să vedem un zâmbet adus de noi pe feţele oamenilor şi mai ales, ale copiilor!
Ne place să ne ocupăm mintea şi sufletul cu activităţi extra-serviciu, care să ne destindă şi să ne bucure!

În plus, în ziua de azi ne sperie toate literele alfabetului ce apar pe listele de ingrediente, în special CELEBRA LITERĂ    "E" ! Şi sperietura este justificată, pentru că pe piaţa produselor alimentare competiţia este acerbă şi toate alimentele trebuie să fie cât mai aspectuoase şi cu un termen de valabilitate cât mai mare, iar producătorii sunt tentaţi să facă o "îmbălsămare" a alimentelor cu aceste E-uri, ca să ţină cam cât răposatul
Tutankamon, şi toate asta pe sănătatea noastră!
Aşa că o PRĂJITURĂ FĂCUTĂ ÎN CASĂ este binevenită, după o reţetă simplă chiar, şi tot va fi MAI GUSTOASĂ ŞI MAI SĂNĂTOASĂ!

Şi dacă vreţi să decoraţi un tort dar... NU AVEŢI CURAJ... nu este nicio problemă, până când demontăm mitul conform căruia să faci un tort este greu (o următoare postare) puteţi SĂ TRIŞAŢI!!! Da, că nu suntem la şcoală, aşa că nu o să primim nota 3 în carnet şi nici nu ne vom trezi cu gumă de mestecat lipită în păr. Putem să o rugăm pe mama/bunica să ne facă şi nouă un tort (în dulcele stil clasic) pe care îl vom decora PROFESIONIST! În ultimă instanţă, dacă nu avem altă posibilitate, se poate cumpăra un tort nedecorat de la cofetărie sau mai nou (şi mult mai ieftin) de la supermarket... pe care îl vom decora!

Acum gata, puneţi-vă şorţul de bucătărie pentru că SUNTEM PE VAL!!!

3L

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu